The Jimmys nu e o trupă de blues clasică. Cu nenumărate premii și un nou album -„Hot Dish” – extrem de apreciat peste tot în lume, The Jimmys vine din SUA să ne ofere o seară de blues „ca la ei acasă”.

Influențați de muzica blues din Chicago, dar și de accentele muzicii funk din New Orleans, THE JIMMYS este ceea ce obții atunci când pui la un loc talentul extraordinar la orgă a lui Jimmy Voegeli, membru pentru o lungă perioadă de timp în trupa Westside Andy/Mel Ford, toboșarul de la The Georgia Satellites, saxofonistul trupei Clyde Stubblefield, o chitară bass din sudul Wisconsin-ului extrem de rafinată, și legendarul chitarist de blues – Perry Weber.

Trupa The Jimmys ajunge pentru prima oară în Brașov la Brașov Jazx & Blues Festival 2016. Vino la concert ca să te bucuri de o seară de blues american adevărat!

Componență:

Jimmy Voegeli – orgă/clape/voce; Perry Weber – chitară/voce; John Wartenweiler – chitară bass; Mauro Magellan – tobe; Darren Sterud – trombon/voce; Pete Ross – saxofon; Mike Boman – trompetă.

X