Participarea la evenimentele organizate de Asociația Culturală Fanzin este supusă următorilor termeni și condiții pe care vă obligați să le respectați.

Pentru a avea parte de cea mai placută experiență la evenimentul Brașov Jazz & Blues Festival, vă rugăm să acordați un moment parcurgerii informațiilor de mai jos.

Ora indicată pentru sosire

Concertele încep cu promptitudine la ora menționată pe bilet, astfel încât vă rugăm să alocați timp suficient pentru drum, parcare, eventuala achiziționare a biletului, acces, lăsarea hainelor la garderobă, și orice alte activități ce premerg participarea la spectacol în sine, în scopul intrării în sala de spectacole înainte de începerea actului artistic.

Pentru siguranță și confortul artiștilor și al tuturor spectatorilor, cei sosiți după ora de începere a reprezentației își vor putea ocupa locurile în sala la prima pauză.

Ridicarea biletelor comandate online

Biletele comandate online pe www.biletebrasov.ro vor fi ridicate de la standul Biletebrasov.ro din ziua spectacolului pe baza confirmării comenzii aflat în incinta Sălii de spectacol.

Accesul

Accesul la spectacol se face doar pe baza biletului. Biletul este valabil doar împreună cu tichetul de loc și acesta se prezintă la intrare unui reprezentant al organizatorului sau unei persoane delegate de acesta.

Vă rugăm să păstrați biletul asupra dumneavoastră până la părăsirea incintei în care are loc spectacolul.

În cazul în care aveți nevoie de îndrumare pentru identificarea locului menționat pe bilet, vă puteți adresa personalului de sala prezent.

Ocuparea altui loc decât acela menționat pe bilet nu este permisă.

Garderoba

Pentru confortul dumneavoastră și al celorlalți spectatori, hainele vor fi lăsate la garderobe și vor fi recuperate la plecare. Garderobele sunt situate la parter.

Garderoba nu acceptă haine fără agățătoare. Nu răspundem pentru obiectele de îmbrăcăminte atașate de haina principală acomodată în garderobă (căciuli, fulare, etc.).

Vă rugăm să nu lăsați obiecte de valoare la garderobă. Obiectele de valoare vor fi păstrate de către spectatori. Organizatorul nu își asuma raspunderea pentru obiectele de valoare uitate, pierdute sau lăsate în grija personalului.

Spațiile de cafenea

Un punct de vânzare va fi amenajat în foaierul Teatrului doar pe durata de desfășurare a festivalulului Brașov Jazz&Blues Festival 2016 de la ora la care începe accesul publicului și până după terminarea reprezentației. Consumarea produselor diferitelor gustări și băuturi se va face înainte de concert sau în pauze doar în locurile special amenajate. Este interzis accesul în sala de spectacol cu băuturi și/sau mâncare.

Folosirea telefoanelor mobile, fotografierea si inregistrarea audio-video

Pentru a asigura desfășurarea în condiții optime a spectacolului, spectatorii sunt rugați să oprească funcțtionarea telefoanelor mobile înainte de începerea acestuia. În cazul în care, din motive obiective, este absolut necesară menținerea în stare de funcționare a telefoanelor mobile, vă rugăm să le setați pe modul Silențios. Vă rugăm să luați însă în considerare că lumina răspândită de telefonul dumneavoastră poate distrage atenția celorlalți spectatori sau a artiștilor.

De asemenea, din rațiuni legate de drepturile de autor și din dorința menținerii unor condiții optime de desfășurare a reprezentației, fotografierea sau înregistrarea audio-video la concert (inclusiv folosind telefoanele mobile) nu este permisă.

Interacțiunea cu artiștii

Interacțiunea directă cu artiștii este posibilă doar în cadrul sesiunilor de autografe organizate după concerte.

Fumatul

Spectatorii care doresc să fumeze înainte de reprezentație sau în pauze pot face acest lucru în zonele în aer liber. Dacă aveți nevoie de clarificări suplimentare în acest sens, vă rugăm să vă adresați personalului nostru.

Obiecte pierdute

Vă rugăm să acordați atenție prevenirii pierderii obiectelor dumneavoastră personale și să nu le lăsați niciun moment nesupravegheate. Organizatorul nu poate fi considerat răspunzator pentru dispariția acestora.

Speram că aceste informații v-au fost utile și că vă veți bucura pe deplin de experiența unor concerte de excepție.