Sharrie Williams & Band (USA)

By 27/10/2016Artiști

Sharrie Williams – The Princess of Gospel Rockin’ Blues se întoarce la Brașov pe 26 noiembrie la Brașov Jazz & Blues Festival.

Cântăreaţa de blues recunoscută internaţional provine din Statele Unite ale Americii, dar concertează de vreo 13 ani cu mare plăcere şi în Europa. A participat la toate festivalurile prestigioase de blues din Europa şi din Statele Unite ale Americii și este supranumită prinţesa gospel-ului blues-rock-ului. Asta pentru că reuşeşte să îmbine în concerte aceste 3 genuri muzicale. Atu-ul ei cel mai mare este concertul live şi spectacole pe care şi le pregăteşte temeinic, reuşind să furnizeze un act artistic de mare calitate. A fost premiată şi nominalizată aproape la tot ceea ce se putea, toate premiile şi distincţiile din branşa blues-ului internaţional.

Sharrie Williams este cotată printre primii 15 interpreţi de blues din Statele Unite. În jurul ei s-au creat şi alte trei trupe foarte cunoscute în domeniul blues-ului, toţi fac parte din topul celor mai buni interpreţi de blues la ora actuală aflaţi pe val.

În 2014, Sharrie Williams a susținut în cadrul Brașov Jazz & Blues Festival unul dintre cele mai apreciate concerte de blues de care am avut parte până acum. Suntem nerăbdători să o auzim din nou pe scena din Brașov cu piese de pe noul său album.

Componență:

Sharrie Williams – voce; Lars Kutschke – chitară; Attila Herr – chitară bass; Till Sahm – clape; Chris Jones – tobe.

https://soundcloud.com/princess-of-rockin-gospel

X