Workshop-uri @Brașov Jazz & Blues Festival 2018

Intrarea gratuită

Pasionații de jazz & blues sunt invitați să ia parte la scurte lecții interactive de muzică, la care „profesorii” sunt doi dintre invitații la festivalul din acest an. Aceștia vor dezvălui câteva dintre secretele chitarei, clapelor sau ale instrumentelor de percuție. Workshop-urile vor avea loc la sala Arcadia a Centrului Cultural Reduta, iar participarea va fi gratuită, în limita locurilor disponibile.

Cei interesați sunt încurajați să participe la ateliere cu instrumentele proprii.

JOI, 13 septembrie, ora 17.00

Workshop de ritm și melodie cu Berti Barbera

Berti Barbera

Unul dintre cei mai pasionați exegeți ai fenomenului muzical, cu un bogat bagaj de cunoștințe într-ale sunetelor și nu numai, alături de artiști valoroși, va susține un workshop interactiv despre ritm si melodie. Va oferi celor prezenți multă informație, dar și un plus de siguranță în ceea ce privește modul de a percepe muzica autentică. Întâlnirea cu Berti va avea loc joi, 13 septembrie, ora 17:00.

VINERI, 14 septembrie, ora 17.00

Workshop despre ritm și improvizație cu Lars Kutschke Band

Lars Kutschke Band

Lars Kutschke, Attila Herr, Till Sahm și Heiko Jung vor susține un workshop despre ritm, improvizație pe scenă și dinamica unei melodii.

După teorie, cei 4 muzicieni vor merge în Deane’s Irish Pub Grill unde ne vor face o demonstrație a celor expuse la workshop.

Lars Kutschke, unul dintre puținii artiști prezenți la festival la fiecare ediție, va susține un concert joi, 13 septembrie împreună cu Tad Robinson (SUA) și band său la Centrul Cultural Reduta.

SÂMBATĂ, 15 septembrie, ora 17.00

Istoria jazz-ului românesc cu Berti Barbera

Berti Barbera

Berti Barbera ne dă din nou întâlinire sâmbătă, 15 septembrie de la ora 17.00 de data aceasta la un atelier dedicat istoriei jazz-ului în România.