Skip to main content

Ora 16.00 – Atelier Academia de muzică Soundbox

Când nu știi în ce direcție să o iei, lasă muzica să te poarte în locuri în care spiritul și gândul tău nu au ajuns încă

Academia de muzică Soundbox a fost gândită ca o școală modernă de muzică, de tip occidental – atât ca mod de lucru, cât și ca nivel de implicare a cursanților. Pentru că ei vor decide atât ce genuri muzicale studiază, precum și cât o vor face, în funcție de timpul pe care îl au la dispoziție, nivelul la care sunt și obiectivele pe care și le-au stabilit.

Este prima școală integrată de muzică din Brașov, cu 5 instrumente de studiu. Este locul în care, indiferent de vârstă, vei găsi hrana potrivită sufletului tău. Pentru că aici vei da nu doar de un spațiu dotat cu instrumente și tehnologie de ultimă generație, ci și de un loc în care poți în același timp să-ți descoperi talentul, să dezvolți un hobby sau chiar să faci performanță.

Și pentru că muzica este, practic, vocea sentimentelor, nu ai cum să fii prea tânăr sau prea bătrân pentru ea. Astfel, oricine are peste 7 ani este binevenit la Soundbox.

Hai să îi cunoști pe cei de la Soundbox și să descoperi pianul, tobele sau chitara la atelierele susținute de Academia de muzică Soundbox în Parcul Central de vineri până duminică!

Ora 17.00 – Concert White Pedestrians

Ora 19.00 – Atelier Academia de muzică Soundbox