Skip to main content

În cadrul festivalului, mai exact în Parcul Nicolae Titulescu, pentru al doilea an consecutiv, creativii de la Majorel România organizează scena FEEL GOOD, timp de trei zile. Sau „cea mai scenă”, cum ar spune ei. Mai un petic de iarbă umbrită, mai un pahar de ceva rece, cu siguranță multă muzică bună și nelipsita bucurie de a fi împreună. Ba chiar facem și miscare (zumba) sau stretching, pentru că aerul curat, dansul și soarele ne sunt prieteni dintotdeauna.

Așadar, vineri, 11 august, începând cu orele 17:00, scena este preluată de cei de la Vinyl, Rum, Tapas & Wine – VRTW care sunt faimoși pentru party-uri la care participă foarte multă lume și nu întâmplător, rețeta lor fiind, pe cât de simplă, pe atât de delicioasă: muzică pe vinil, de pe toate continentele, provocând neliniște printre picioare.

Notăm în agendă: 11 – 13 august, Parcul Nicolae Titulescu, scena FEEL GOOD powered by Majorel te așteaptă cu o altfel de scenă, de la care cu siguranță nu te vei dezlipi prea ușor în cele trei zile.