Skip to main content

Intrarea este gratuită!
Rezervări, în limita locurilor disponibile la telefon 0734 010 203.

După ce ziua o să alergăm de la o scenă la alta ca nu cumva să ratăm ceva din programul festivalului, seara o să vină momentul să ne relaxăm la jam session cu artiștii invitați la festival și cu LK Band (DE/HU), trupă rezidentă, la Deane’s Irish Pub & Grill.

Așa cum ne-au obișnuit Lars Kutschke (chitară),  Attila Herr (bass), Till Sahm (pian) și Heiko Jung (tobe) vor întreține atmosfera alături de ceilalți artiști prezenți la festival.

Pe Lars Kutschke îl știți deja mulți dintre voi pentru că face parte din echipa festivalului de 5 ani deja. Este unul dintre cei mai buni și mai activi chitariști din Germania, iar trupa care-l însoțește are avergura unui ansamblu de talie internațională, capabilă să acompanieze orice solist, contribuind consistent la calitatea showului prin disciplină, virtuozitate și prezență scenică.

It’s fiesta time!

Sănătatea este pe primul loc!

Acest eveniment este organizat în conformitate cu noile reglementări în vigoare în ceea ce privește evenimentele, iar participarea la evenimentele din cadrul festivalului ce au loc la  Deane’s Irish Pub & Grill, este permisă EXCLUSIV:

  • persoanelor vaccinate cu ambele doze și care au împlinit 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare
  • persoanelor care prezintă dovada unui TEST RT-PCR NEGATIV efectuat în urmă cu maxim 72 ore sau TEST ANTIGEN RAPID efectuat în urmă cu maxim 24 de ore
  • persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare, test care să dovedească prezența anticorpilor efectuat cu maxim 14 zile anterior evenimentului)