Skip to main content

ZILE ȘI NOPȚI prezintă ÎNTÂLNIRILE POP CULTURE, o serie de evenimente grupate anual pe diverse teme de actualitate şi interes pentru publicul larg.

Seria „Întâlnirilor Pop Culture” continuă cu un eveniment dedicat trupei britanice THE BEATLES.

La ediția a X-a Brașov Jazz & Blues Festival din acest an, în data de 14 august de la orele 16.00, pe scena din Parcul Central Nicolae Titulescu din Brașov vor urca o parte dintre cei care au contribuit cu texte la ediția specială SUNETE THE BEATLES: Alex Mușat, Ioan Big, Berti Barbera, Dragos Carasevici și Alexandra Cuza. Evenimentul se încheie cu un concert Berti Barbera & Nicu Patoi: „Homage to The Beatles”.

Cine sunt speakerii?

Alex Mușat este percuționist și absolvent al secției de Jazz & Muzică Ușoară din cadrul Universității Naționale de Muzică București. Este redactor Zile și Nopți și a coordonat proiectele speciale SUNETE Queen și The Beatles.

Ioan Big este jurnalist și analist Pop Culture. Este autor al volumelor „Blue, Black & White: Povestea Rolling Stones”, „Sexul… crucea lui Ken Russell”, „Eric Clapton”, „Era Punk” și „Zombies în secolul 21”. Din 2019 este Director al Dracula Film Festival și Senior Advisor al Brasov Jazz & Blues Festival.

Ioan Big este publisher Zile și Nopți, Cinemap și Sunete.

Vrăjit în permanenţă de ritm, îndrăgostit de muzică încă din primii ani ai copilăriei, solist vocal cu infexiuni de blues, Berti Barbera simte şi trăieşte muzica aproape organic, până la ultima celulă, până la ultima vibraţie.

Berti Barbera este un vechi colaborator al revistei Sunete și găzduiește lunar rubrica „Omul cu discurile” din Zile și Nopți.

Dragoș Carasevici vine de la Iași, unde este lector la Catedra de Germanistică, Facultatea de Litere a Universității „Alexandru Ioan Cuza”. Pasionat de muzică, Dragos Carasevici este un vechi colaborator SUNETE, contribuind constant cu texte în diverse ediții ale revistei.

Alexandra Cuza este profesor de limba și literatura română/limba engleză, jurnalistă și radio host la Radio Top ’91, unul din cele mai vechi posturi radio din România. Îmbină cu ușurință utilul cu plăcutul, dar muzica rămâne cea mai mare pasiune a sa.

O dată cu evenimentul Întâlnirile Pop Culture: The Beatles,  SUNETE lansează și ediția specială a revistei dedicată celei mai influente trupe britanice din toate timpurile: THE BEATLES. Pachetul special conține revista SUNETE, tipărită în 164 pagini plus o sacoșă SUNETE Yellow Submarine.

Let It Be! ❤

Un eveniment recomandat de ROCK FM.