Food & Drink

De la cea de-a zecea ediție Brașov Jazz & Blues Festival nu vor lipsi deliciile culinare, bune de savurat în aer liber la concerte, sau în parc în zona de relaxare. Hidratarea va fi asigurată de Zizin, iar Bere Czell va fi responsabil cu zâmbetele și băuturile care luminează chipurile celor care ajung la festival. Va fi rece și bună! (Piața Sf. Ioan, Piața Brassai și Parcul Central N. Titulescu). Temperaturile s-au mai domolit, așa că Primitiv BBQ vor încinge smoker-ul și vor satisface cele mai exigente gusturi cu preparatele lor delicioase. (Parcul Central N. Titulescu). La desert, opțiunile sunt variate. Cofetăria Casa Herr Strudel ne îndulcește cu produse proaspete, gustoase și arătoase preparate în laboratoarele proprii (Parcul Central), iar Alley Ice Cream ne va răcori cu înghețata artizanală ce se combină perfect cu o plimbare în parc și muzică bună! Cafeteca (Parcul Central) și Fly Coffee (Piața Sf. Ioan) ne oferă doza zilnică de energie. În zilele de vară ne răcorim cu o limonadă rece, preparată pe loc. Cei mici se pot bucura de o vată de zahăr colorată, care trezește nostalgia vacanței de vară și în cei mari. Pe seară, pe un fundal relaxant de jazz & blues, vă așteptăm la un pahar de prosecco, simplu sau preparat în cocktailul vostru preferat. La scena Feel Good by Majorel atmosfera va fi întreținută de Aperol (Parcul Central).
Relax and enjoy!

Alley Ice Cream

Un zâmbet în fiecare cupă!

Produsă cu drag în Brașov, pentru brașoveni, înghețata artizanală Alley Ice Cream se combină perfect cu o plimbare în parc și muzică bună!

Pentru cei care preferă ceva sărat, pregătim pe loc popcorn clasic, cu gust și miros inconfundabil. Suntem bucuroși să vă servim cu o pungă de popcorn caldă atunci când veți viziona filmele și concertele în aer liber!

Cafeteca

Cafeteca este un brand născut în 2009 în inima Brașovului, din inspirația lui Eduard Costea, antreprenor cu determinare și credință.

Misiunea noastră este de a crea un loc familiar în care toți cei care interacționează înțeleg misiunea cafelei. Mai mult, unde se pot destinde și pot evolua cu proiectele, ideile, misiunile lor. Suntem susținători ai frumosului prin prezența la Jazz & Blues Festival unde considerăm că este mediul oportun să fim toți împreună.

Un meniu simplu și sincer cu diferite preparate din cafea, lapte, ciocolată și suc proaspăt din citrice.

Garden Spritz

Băutura perfectă pentru vară!

Propunerea pentru vara perfectă a venit din partea brandului Chandon, noutatea grupului Moet-Hennessy, care a lansat aperitivul Chandon Garden Spritz, un sortiment ready-to-drink care combină spumantul într-o mix cu lichior de coajă de portocale cu infuzie de ierburi aromatice.

,,Eroul” din spatele Chandon Garden Spritz este chiar spumantul brut al brandului, care a fost echilibrat perfect cu lichiorul de portocale pentru un aperitiv consistent, gata de a fi servit. ,,Trebuie doar să îl deschizi, adaugi câteva cuburi de gheață, o felie de portocală și puțin rozmarin” propune Arnaud de Saignes, director internațional Chandon.

Cofetăria Casa Herr Strudel

El domnul Strudel este mereu gata să ne surprindă cu produsele proaspete, gustoase și arătoase  preparate în propriile laboratoare. Păstrăm gustul copilăriei, folosind ingrediente bine alese fără premixuri și înlocuitori. Fie ți-e poftă de ceva dulce sau vrei să savurezi o cafea aromată, Herr Strudel este locul perfect pentru relaxare, fiind mai mult decât o cofetărie.

Bere Czell

Istoria Brașovului nu poate fi spusă fără povestea fraților Czell.

La fel și istoria berii în România.

Prima ladă de Bere Czell a ieșit pe poarta fabricii din Dârste pe 15 octombrie 1893. După o pauză de peste 70 de ani, în 2021 rețeta originală este înapoi în halbele brașovene. Czell, Transilvania Craft Beer este omagiul nostru moștenirii săsești și antreprenoriale a orașului.

Descoperă #gustulpierdut și răsfață-te cu berea preferată a domnilor de demult!

Fly Coffee

Jazz-ul sună mai bine, dacă ai o cafea in mână! Cu o față nouă, stilizată pentru a zecea ediție al festivalului de Jazz și Blues, Manole vine să completeze muzica cu aroma de cafea. Muzica bună și notele de cafea, vor fi prezente în Piața Sf. Ioan. Suntem parte din grupul, care face festivalul mai gustos și mai răcoros și mult mai aromat! Brașovul vibrează mai bine, cu noi!

Lahhentagge Spruce tonic

În lumea vikingilor, molidul este un simbol al vieții și al puterii. De secole întregi, șamanii nordici au transformat acele de molid în poțiuni magice. Molidul este bogat în vitamina C, de aceea i se mai spune „citricul din Nord”. În această sticlă este îmbuteliat spiritul Crăciunului – băutura este făcută din acele unui brad din Helsinki.

Magma Kola

Bule dulci şi aromate izvorâte din Carpați. Din ingrediente pe care le cunoşti deja, la fel de naturale ca Vulcanii Noroioși.

TukTuk

The Tuk for all events ! Vă prezentăm TukTuk-ul nostru, un Piaggio Ape 50 din 1991 convertit cu pasiune într-un bar pe roți. Pentru zilele de vară toride suntem pregătiți să vă răcorim cu o limonadă rece, preparată pe loc. Cei mici se pot bucura de o vată de zahăr colorată, care trezește nostalgia vacanței de vară și în cei mari. Pe seară, pe un fundal relaxant de jazz & blues, vă așteptăm la un pahar de prosecco,  simplu sau preparat în cocktailul vostru preferat.

PRIMITIV
bbq / slow smoker

Am început din pasiunea pentru gătitul tradițional și dorința  de a dezvolta produsele românești de calitate.

Ce ne face remarcabili? Modul nostru de lucru și anume,  gătitul la Smoker. Un proces low & slow cooking ce  folosește doar combustibil natural și are la bază timpi de  procesare de 10 – 12 ore, la temperaturi de 130-150 ℃.

Conceptul Low&Slow reprezintă gătitul lent la foc indirect și  temperaturi joase, având drept ingredient important fumul de  lemn.

Scopul gătitului la foc mic și lent este de a permite cărnii să  se gătească complet, dar și pentru a evita arderea sau uscarea  cărnii în acest proces. În cazul afumării, adaugă aromă și  profunzime cărnii în sine în timpul procesului de gătire.