Skip to main content

Cea mai tare gașcă de muzicieni tineri construită sub îndrumarea lui Ban Eduard

OVER BLACK – Judas Priest Tribute

Componență trupă:
Călin (16 ani) – voce
Mara (17 ani) – chitară
Mihnea (13 ani)- Chitară
Anna (15 ani) – Bas
Marc (16 ani) – Tobe

În toamna lui 2020, am început s a început lucrul a o idee venită din partea tatălui toboșarului trupei, Marc. Ideea a sunat „de ce nu faceți un tribute Judas?”. Am analizat un pic muzica lor și asta a fost, ne am apucat de Judas în formula Marc tobe, Anna la bas și Mara la chitară ritm, vocea și chitara solo fiind făcute de către Ban Eduard.

A venit toamna lui 2021, Marc a trecut clasa a IX a și cu această ocazie l-a întâlnit pe Călin, care în scurt timp s-a dovedit a fi un mare talent și un super pasionat de muzică. A durat aproximativ 2 luni până și a însușit și a început să cânte tehnica vocală a lui Rob Halford.

Ultimul venit în această gașcă a fost Mihnea, un mega pasionat de chitară la care a început studiul la  6 ani, acum fiind la cea de a 13 primăvară din viața sa, iar  la momentul acesta cântă părțile de chitară solo ale pieselor Judas.

Vertigo – Deep Purple Tribute

Componență trupă:
Ana – voce
Antonia – voce
Raul (13 ani) – chitară
Călin (16 ani) – clape
Marc (16 ani) – tobe
Edy – chitară bas

Am început acest proiect în toamna lui 2021 când a ajuns în gașca noastră Raul, un chitarist de 13 ani, inițial cu piese din repertoriul lui Ozzy, însă prin ianuarie 2022 am schimbat direcția către Deep Purple pentru că am descoperit că prin gașca noastră era un clăpar foarte bun, dar care se ascundea însă sub dorinței de a deveni chitarist, fiind convins pe parcurs că în el zace un mic John Lord și împreună cu Hammondul lui…, vă așteptăm pe voi să vă dați cu părerea dacă este un mic John Lord.

Pe parcurs a apărut Ana, o voce care are foarte mult de dat. Ultima venită în această formulă este Antonia, o voce extraordinară care a îmbrățișat imediat muzica Deep Purple.

La acest moment am reușit să construim un playlist numai din piese Deep Purple.