Skip to main content

DALMA & THE FLIPTONES este un proiect brașovean care a decolat în 2022 într-un concert online cu o sete mare de a cânta muzica bună, și a aterizat acum și pe scena festivalului.

Pe brașoveanca Dalma Kovacs o cunoașteți deja probabil de la TV (Vocea României, Divertis, Te cunosc de undeva, Eurovision) , însă puțini știu că din 2002 cochetează cu jazzul. De atunci a avut numeroase concerte alături de diferiți muzicieni, iar in 2018 a luat premiul “Cea mai bună voce” la  concursul festivalului internațional Jazz in The Park, Cluj-Napoca. Vocea ei este atât de specială și unică încât și copii mici au recunoscut-o în cinema când vizionau varianta în limba română a filmului Frozen (Regatul de gheață) unde Dalma a interpretat melodiile personajului Elsa. În 2016 a fost invitată să cânte în primul turneu național Disney, o colaborare de neuitat împreună cu Orchestra Simfonica București.

The Fliptones este format din muzicieni grozavi care au o chimie fantastică pe scenă. Ei sunt: pianistul Mihai Nedea, saxofonistul Răzvan Meseșan, chitaristul Ilyes Botond, bateristul Pal Gabor, basistul Ciprian Dragomir (Cipa), trompetistul Răzvan Slate și DJ-ul Vlad Leurzeanu.

Sâmbătă, pe 12 august, de la 20.00, DALMA & THE FLIPTONES vor susține un super concert în Parcul Nicolae Titulescu. Setlist-ul este unul dinamic, alcătuit din atât din compoziții proprii, cât și din cover-uri, iar stilul muzical este o combinație intre jazz, R&B, soul, funk și electroswing, iar pentru o seară vom călători prin lumea jazz-ului clasic, dar şi a celui sud american şi surprizele nu se vor opri aici!

Cu siguranță veți pleca cu zâmbetul pe buze de la acest concert!