ATENŢIE!

Datorită regulilor de distanțare socială sunt puse în vânzare un număr limitat de bilete și abonamente.

Pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2 biletele vor fi vândute EXCLUSIV online pe www.biletebrasov.ro.

În cazul în care vor mai exista locuri disponibile la data evenimentului, va exista un singur punct de vânzare a biletelor, la intrarea în Piața Sf. Ioan.

PREȚURILE BILETELOR

Prețuri bilete și abonamente PRESALE (până la 20 august):
Preț bilet/zi: 35 lei
Preț abonament: 90 lei

Preț bilet/zi (începând cu 21 august): 50 lei
Preț abonament
(începând cu 21 august): 125 lei

POLITICA DE ACCES

Acest eveniment este organizat în conformitate cu noile reglementări în vigoare în ceea ce privește evenimentele, iar participarea este permisă EXCLUSIV:

  • persoanelor vaccinate cu ambele doze și care au împlinit 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare
  • persoanelor care prezintă dovada unui TEST RT-PCR NEGATIV efectuat în urmă cu maxim 72 ore sau TEST ANTIGEN RAPID efectuat în urmă cu maxim 24 de ore
  • persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare, test care să dovedească prezența anticorpilor efectuat cu maxim 14 zile anterior evenimentului)

Testele rapide antigen vor disponibile la acces și se vor putea face, contra cost, de către personal autorizat.

Purtarea măștii de protecție este obligatorie pe toată durata evenimentului pentru toate categoriile de public.

Conform ORDINULUI nr. 3.245/1.805/2020 completat la 20.05.2021, minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale de orice fel. Cei peste 5 ani vor purta mască.

REGULI DE PARTICIPARE LA EVENIMENT

Sănătatea ta este pe primul loc și te rugăm să respecți următoarele reguli de siguranță:

  • Spectacolul începe la ora menționată pe bilet. Te rugăm să te prezinți din timp la locul de desfășurare a evenimentului pentru a evita formarea de cozi. Accesul va fi permis zilnic începând cu ora 17.00.
  • Masca de protecție este obligatorie atât la intrare cât și pe întreaga durată a evenimentului. Pentru o protecție eficace, masca trebuie să acopere atât gura, cât și nasul. Accesul publicului va fi permis numai în condițiile purtării de mască.
  • Te rugăm să nu te prezinți la festival dacă ai fost diagnosticat cu COVID 19 în ultimele 14 zile, dacă prezenți simptome specifice infectării cu virusul SARS COV 2 (Ex: febră, tuse seacă, rinoree, dureri de gât, de cap etc.) sau dacă ai intrat în contact cu persoane diagnosticate cu COVID 19 sau cu persoane care prezintă simptomatologie specifică infectării cu virusul SARS-COV 2, cu persoane care au fost plasate în carantină sau sunt suspecte a fi infectate cu SARS-COV 2, în ultimele 14 zile.

Vă recomandăm să aveți la voi mască de rezervă, dezinfectant de mâini, respectiv pelerină și pătură sau haine groase, în caz de condiții meteorologice mai puțin prielnice.

Împreună ne asigurăm că evenimentul decurge în condiții de maximă siguranță și ne bucurăm de muzică!

ANULARE BILETE ȘI RAMBURSARE BANI

Biletele achiziționate nu pot fi anulate.

Se returnează contravaloarea biletelor doar în cazul în care spectacolul este anulat în avans din motive tehnice, condiții meteorologice nefavorabile sau alte cazuri de forță majoră.

Te rugăm să urmărești site-ul oficial al festivalului www.brasovjazz.ro, respectiv https://www.facebook.com/Brasovjazz/ pentru informații referitoare la festival.

Contravaloarea biletelor nu se returnează în situația în care condițiile meteo se deteriorează după începerea spectacolului.

De asemenea, nu se returnează contravaloarea biletelor nefolosite din cadrul abonamentului.