Skip to main content

Acces gratuit

Back to the 20’s

Demonstrație de dans si workshop Lindy Hop cu Swing Dance Academy

 Dansul Lindy Hop este un dans american, dezvoltat începând cu anii 1920 și care a evoluat odată cu genul de muzică Jazz și Swing.

“Back to the ‘20s” este un moment care îmbină pașii de Lindy Hop, Charlestone și Jazz, oferind spectatorilor o mică parte din ceea ce înseamnă acest stil de dans. Momentul pe care noi l-am creat este unul variat și carismatic, dansul în sine oferind diversitate, bucurie și provocare.

Prin “Back to the ‘20s” vrem să arătăm cum poți îmbina dansul, prietenia, antrenamentul cardio, cât și bucuria de viață.

Vom dansa pe melodii specifice epocii swing, dar și pe melodii contemporane, care ne transpun în cotidian pe ritmuri de electroswing.

Muzica jazz, atunci când o asculți, te face să pocnești din degete și să bați din picioare, iar swing-ul îți oferă șansa să te bucuri in totalitate de acest tip de muzică, dansând cu entuziasm, energie și multă voie bună.

Despre Swing Dance Academy

Așa cum o spune si numele, Swing Dance Academy este o școală de dans din Brașov dedicată stilurilor de Swing ale muzicii de jazz.

Îmbrățișăm sunetele epocii swing și descoperim bucuria acestor ritmuri. Când dansăm Swing, explorăm muzica incredibilă, dansurile energice, relaxate și fericirea care o însoțesc.

Muzica anilor ’20 ’50 este completată de figurile de dans inedite și jucăușe pe care cursanții acestei școli le îndrăgesc atât de tare.

Swing Dance Academy îți oferă o modalitate de a scăpa de rutina zilnică, de ritmul rapid al orașului și îți oferă un vibe pozitiv și un zâmbet pe buze.

Spiritul acestui dans se află în oricare dintre noi, trebuie doar să ni-l exprimăm.