Sănătatea ta este pe primul loc și te rugăm să respecți următoarele reguli de siguranță:

  • Spectacolul începe la ora menționată pe bilet. Te rugăm să te prezinți din timp la locul de desfășurare a evenimentului pentru a evita formarea de cozi. Accesul va fi permis zilnic începând cu ora 18.15.
  • Fiecare bilet are prevăzut un loc. Te rugăm să respecți locul menționat pe bilet. Dacă aceasta lipsește de pe bilet, te rugăm să contactezi în avans.
  • Te rugăm să păstrezi distanțarea de 1,5 metri între persoane pe toată perioada spectacolului: de la intrarea în incinta unde se va desfășura spectacolul și până la părăsirea locului unde se desfășoară evenimentul. Nu este permisă mutarea amplasamentului scaunelor!
  • Te rugăm să rămâi așezat pe toată durata evenimentului.
  • Masca de protecție este obligatorie atât la intrare cât și pe întreaga durată a evenimentului. Pentru o protecție eficace, masca trebuie să acopere atât gura, cât și nasul. Accesul publicului va fi permis numai în condițiile purtării de mască.
  • Pentru siguranța dumneavoastră, la intrare se va efectua un triaj observațional și nu se va permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree).
  • La intrarea în perimetrul evenimentului, se va verifica temperatura fiecărui spectator. Persoanele care refuză verificarea temperaturii sau a căror temperatură depășește 37,3 grade Celsius nu vor avea acces în perimetrul evenimentului.
  • Te rugăm să nu te prezinți la festival dacă ai fost diagnosticat cu COVID 19 în ultimele 14 zile, dacă prezenți simptome specifice infectării cu virusul SARS COV 2 (Ex: febră, tuse seacă, rinoree, dureri de gât, de cap etc.) sau dacă ai intrat în contact cu persoane diagnosticate cu COVID 19 sau cu persoane care prezintă simptomatologie specifică infectării cu virusul SARS-COV 2, cu persoane care au fost plasate în carantină sau sunt suspecte a fi infectate cu SARS-COV 2, în ultimele 14 zile.

Vă recomandăm să aveți la voi mască de rezervă, dezinfectant de mâini, respectiv pelerină și pătură sau haine groase, în caz de condiții meteorologice mai puțin prielnice.

BILETE

Datorită regulilor de distanțare socială sunt puse în vânzare un număr limitat de bilete și abonamente. Numărul de bilete nu va putea fi suplimentat și nu va fi permis accesul publicului în afara numărului de locuri disponibil (de ex.: în picioare).

Pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2 biletele vor fi vândute EXCLUSIV online pe www.biletebrasov.ro.

În cazul în care vor mai exista locuri disponibile la data evenimentului, va exista un singur punct de vânzare a biletelor, la intrarea în Bastionul Țesătorilor. Acest lucru va fi anunțat zilnic pe pagina de Facebook a evenimentului. Vă rugăm să vă informați asupra locurilor disponibile telefonic înainte de a vă prezenta pentru achiziționarea biletelor pentru a evita formarea aglomerării.

POLITICA DE ACCES

Accesul la eveniment se face prin scanarea biletului, fie printat, fie în format electronic, de pe dispozitivele mobile. Accesul este posibil doar pe baza unui bilet valabil la concertul din ziua respectivă.

Vă recomandăm să prezentați biletele electronic pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2.

ANULARE BILETE ȘI RAMBURSARE BANI

Biletele achiziționate nu pot fi anulate.

Se returnează contravaloarea biletelor doar în cazul în care spectacolul este anulat în avans din motive tehnice, condiții meteorologice nefavorabile sau alte cazuri de forță majoră.

Te rugăm să urmărești site-ul oficial al festivalului www.brasovjazz.ro, respectiv https://www.facebook.com/Brasovjazz/ pentru informații referitoare la festival.

Contravaloarea biletelor nu se returnează în situația în care condițiile meteo se deteriorează după începerea spectacolului.

De asemenea, nu se returnează contravaloarea biletelor nefolosite din cadrul abonamentului.

Împreună ne asigurăm că evenimentul decurge în condiții de maximă siguranță și ne bucurăm de muzică!